Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Rask levering
  • Alltid gode priser

muud


muud er et dansk livsstilsmerke, - dypt forankret i den skandinaviske designtradisjonen. De designer vakkert tilbehør i kvalitetsskinn som er skapt for å vare i mange år.

Strikketøyet ditt fortjener vakker oppbevaring - når du er hjemme og på farten. Derfor har de laget en kolleksjon som passer til alt tilbehør du ikke kan klare deg uten når du strikker eller hekler. Hver veske er designet med stilige detaljer og praktiske lommer som skaper oversikt over tilbehøret ditt – og gjør det enkelt for deg å ta med deg prosjektene dine på farten.

Produktene fra muud er designet for å gi en vakker, estetisk og funksjonell oppbevaring for dine strikke-, hekle- og broderiprosjekter.
Muud lager tidløse design med uunnværlige detaljer, som samtidig får design og funksjonalitet til å henge sammen.Hos muud finner du et stort utvalg av vesker til oppbevaring av hele prosjektet, og mindre etuier og esker til strikkepinner, heklenåler og annet verktøy.

De større strikkeveskene har lommer og funksjoner for oppbevaring av tilbehør, og det er plass til flere garnnøster eller større strikkeprosjekter.
De mindre boksene og veskene er designet for mindre tilbehør som målebånd, saks og nåler, eller for å holde orden på strikkepinner eller heklenåler.

Alle produktene kommer i sort og whisky.

Skjem bort deg selv eller noen du er glad i med en av våre vakre skinnvesker. Vi garanterer at det vil bli satt pris på!Om læret/skinnet i produktene


Produktene produseres på deres egen fabrikk i India gjennom en dansk/indisk allianse. De har alltid et mål om å sikre et sunt og trygt arbeidsmiljø, og derfor sjekker de kontinuerlig arbeidsforholdene i henhold til lokale standarder.
Læret som brukes til å produsere kolleksjonene, kommer fra indiske storfe som har levd i naturen. Når storfeet har tjent sin hensikt, dør de enten av naturlige årsaker eller sendes til slakting. Læret/skinnet legges så til side slik at produsenter som muud kan kjøpe det vakre biproduktet.

Når skinnene skal behandles brukes kun kvalitetsmaterialer. Kjemikaliene som brukes ved garveriene er alle fra anerkjente leverandører og lever opp til kravene i REACH. Samtidig testes materialene jevnlig for å sikre at de ikke inneholder skadelige stoffer.